Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Chocoladeatelier Van Noppen

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

10.30 uur

Terugkomst

17.30 uur

Prijs vanaf
25 personen € 56,50
35 personen € 47,50
45 personen € 41,50

Liefde voor chocolade

  • Demo chocolaterie
  • toerrit Krimpenerwaard
  • Hele jaar boekbaar
Chocolade atelier Van Noppen maakt al ruim tien jaar een breed assortiment van chocolade delicatessen. De liefde voor het ambacht gaat zo ver dat men het onlangs in gebruik genomen atelier graag openstelt voor demonstraties. In het atelier wordt gebruik gemaakt van een groot videoscherm met een camera op de demonstratietafel, zodat iedereen alles duidelijk kan volgen. U kijkt chocolatier Frits van Noppen dus op de vingers als hij aan de slag gaat met vorm- en moduleerbonbons en chocolade figuren.

En passant leert u ook waar chocolade vandaan komt, hoe het gemaakt en verwerkt wordt. Doordat u goed kunt volgen wat er gebeurt, is het natuurlijk lachen wat de klok slaat. Zelf proberen behoort ook tot de mogelijkheden. Bent u al eens eerder geweest, maar wilt u iets anders? In plaats van chocolade kan Frits ook een demonstratie slagroomtruffels maken geven. Wilt u wat van die lekkernijen mee naar huis nemen? Dat kan. U krijgt de gelegenheid wat te winkelen in de cadeauschop. 

Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per luxe touringcar
  • koffietafel met warme snack
  • demo chocolaterie of truffels
  • proeverij
  • toerrit Krimpenerwaard

Rolstoelvriendelijk 
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl