Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

De kip en het ei bij de Aalshof

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

10.30 uur

Terugkomst

17.30 uur

Prijs vanaf
25 personen € 73,50
35 personen € 61,50
45 personen € 55,00

Rondrit Land van Peel en Maas

  • Alles over kip en ei weetjes
  • Proeverij en koffietafel
  • Hele jaar boekbaar
Centraal in het Land van Cuyk ligt het plaatsje Haps oftewel Hops zoals de bewoners het in dialect uitspreken. In dit dorp met ongeveer 2800 inwoners ligt de voormalige fruitkwekerij de Aalshof. Om meer te weten te komen over het culinair erfgoed uit het gebied van Peel en Maas gaan we op bezoek in dit landhuis bij Conny van den Besselaar. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie en een lekkere verrassing vertelt uw gastvrouw over het leven op het Hapse platteland. Op boeiende wijze zal zij u allerlei kip- en eiweetjes toevertrouwen. Van de eieren wordt ook verrukkelijke advocaat gemaakt en die gaat u zeker proeven. Genietend van de sfeer, het lekkers en het uitzicht op de fraai aangelegde tuin kan het haast niet anders dan dat u zult wegdromen in de tijd van weleer en haar romantiek.

Vanzelfsprekend kunt u er ook terecht voor eieren, ei- en streekproducten. Omdat de scharrelkippen zijn gehuisvest in verrijdbare kippenkooien met een vrije uitloop naar buiten kunt u er zeker van zijn dat de eieren de smaak van het buitenleven dragen. Een aantrekkelijke toerrit door het Land van Peel en Maas completeert dit aantrekkelijke dagje-uit.

Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per luxe touringcar
  • koffie met gebak
  • koffietafel met soep
  • excursie met koffie, lekkernij en proeverij
Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl