Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Dekselse winter pannetjes

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

09.00 uur

Terugkomst

17.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 50,50
35 personen € 42,50
45 personen € 37,50

Proeverij uit een pannetje

  • Proeverij van heerlijke pannetjes
  • Herfstkleurentocht
  • Boekbaar in najaar en winter
Wat geniet iedereen toch altijd van die dekselse pannetjes bij Brasserie Kriebelz. U krijgt hier niet één hoofdgerecht geserveerd, maar meerdere hoofdgerechten. Zo kunt u lekker verschillende dingen proeven. De menu’s worden ook aangepast aan de tijd van het jaar. Voor de wintermaanden zijn er verschillende mogelijkheden. Houden uw reisgenoten van stamppot? Dat wordt smullen met boerenkool, zuurkool en hutspot. Er worden maar liefst vier vleessoorten geserveerd: verse braad- en rookworst, een speklapje en een 12 uur lang gegaard stoofpotje van Iers rundvlees. De tafelzuren zoals augurken en zilveruitjes maken het feest compleet.

Tegen een meerprijs van € 9,-- pp is ook een wilddiner mogelijk met een gegaard stoofpotje van wildzwijn en een gehaktballetje van hert. Dit alles wordt aangevuld met aardappelpuree, aardappelkroketjes, rode kool, spruitjes en stoofpeertjes. Bij het wilddiner is ook nog een nagerecht bij de prijs inbegrepen. In de ochtenduren maakt u een prachtige  herfsttintentocht en maakt u een stop voor een kopje koffie en een smakelijk gebakje. Verder is dit uitstapje heel goed uit te breiden met bijvoorbeeld een spectaculaire roofvogelshow of een bezoek aan een hertenboerderij. Informeer naar de mogelijkheden.

 
Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per luxe touringcar
  • koffie met gebak
  • stamppot pannetjes
  • herfstkleurentocht

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl