Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Drents roomkaatje proeven

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

10.00 uur

Terugkomst

18.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 78,50
35 personen € 66,50
45 personen € 59,00

Bezoek aan het mooie Drenthe

  • Op bezoek bij boer Agnes (boer zoekt vrouw)
  • Advocaatjes & lekkernijen proeven
  • Hele jaar boekbaar
Bossen, vennen en zandverstuivingen wisselen in Drenthe elkaar in bonte verscheidenheid af. Pittoreske brinkdorpen liggen verscholen in het groen. Hunebedden zijn de tastbare bewijzen dat duizenden jaren geleden rendierjagers zich hier al vestigden. Een heerlijk rustige provincie waar het prettig toeven en toeren is. Kent u boerin Agnes nog? Zij deed in 2007 mee aan “Boer zoekt vrouw” waarin ze als boerin een man zocht. Wanneer we haar ’s middags bezoeken krijgen we naast haar levensverhaal ook het verhaal te horen over het Drents’ Roomkaatje.

Naar geheel eigen recept produceert ze verschillende soorten Roomadvocaat, o.a. met Amaretto, Heidelikeur, Boerenjongens, Perzik en ook Naturel. Naast de befaamde roomadvocaat produceren zij ook nog verschillende soorten likeuren. Om u kennis te laten maken met al deze drankjes mag u deze middag naar hartelust proeven van al die heerlijkheden. Ook de koffie met krentenwegge die u er krijgt aangeboden is niet te versmaden. 

Deze dagtocht is inclusief:
  • koffie met gebak
  • koffietafel met kroket
  • rondrit door Drenthe
  • excursie advocaat Drents' Roomkaatje
Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl