Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Expeditie Kroondomeinen of Posbank

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

10.30 uur

Terugkomst

16.45 uur

Prijs vanaf
25 personen € 53,50
35 personen € 43,00
45 personen € 37,50

Genieten van de Veluwe

  • Rondrit door Kroondomeinen of De Posbank
  • Heerlijke stamppot lunch
  • Boekbaar september t/m februari
Altijd weer mooi… die Veluwe. De donkere dennen, afgewisseld met bladeren in een bond palet van najaarskleuren vormen een schitterend decor. Het geheel krijgt iets bijzonders door de speciale lichtinval, die het najaar nu eenmaal heeft. Met een gids toeren we door het Kroondomein waar we over speciale wegen mogen rijden en misschien wel wild zien. We rijden ook langs oude dienstwoningen uit de tijd van Wilhelmina en Hendrik. 

Een andere mogelijkheid is een rondrit via De Posbank, een van de spectaculairste plekjes op de Veluwe. Een stuwwal, ontstaan in de ijstijd met een afwisselend landschap van heidevelden, bos met pijnbomen en stuifzand. Het hoogste punt ligt maar liefst op 110 meter hoogte boven NAP waardoor u bij mooi weer een prachtig uitzicht heeft over het IJsseldal en de Achterhoek. U mag dus heel wat verwachten wanneer u meegaat met deze schitterende tocht. Vanwege de vele haarspeldbochten zult u zich in het buitenland wanen. Uitbreiding van het programma met bijvoorbeeld een roofvogelshow? We overleggen dit graag met u. In plaats van stamppot is tegen een meerprijs van € 2,00 per persoon ook een jachtschotel mogelijk. 

Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per luxe touringcar
  • drie soorten stamppot met garnituur
  • rondrit met gids door het Kroondomein of Posbank
  • herfsttoer over Veluwe
     
Rolstoelvriendelijk 
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl