Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Floriworld in Aalsmeer

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

13.30 uur

Terugkomst

17.30 uur

Prijs vanaf
25 personen € 49,50
35 personen € 42,50
45 personen € 39,50

Gepersonaliseerde bloemenshow

  • Entree Floriworld
  • Toertje Amstelland
  • Boekbaar in juli en augustus
Vanaf juni 2020 is Nederland een schitterede attractie rijker: FloriWorld. Bij de Bloemenveiling in Aalsmeer is een prachtig onderkomen verrezen van 3.000 vierkante meter dat zijn weerga niet kent, met alles op het vlak van bloemen. FloriWorld is een aantrekkelijke mix van verwondering, bewondering en verrassing. U beleeft een spectaculaire, leuke en leerzame ontdekkingstocht door de wereld van bloemen en planten.

U wordt zich bewust wat bloemen en planten bijdragen aan uw welzijn en uw gezondheid. De blikvanger wordt de 26-meter hoge tulp met glazen wanden en het doel is om mensen te verwonderen met kleuren, geuren en emotie. Het wordt een ontdekkingsreis langs planten en bloemen in Aalsmeer, ook wel hét bloemendorp van Nederland. Vlieg in een virtuele “ballonvlucht” over de Keukenhof, speel het veilingspel of ontdek een van de veertien interactieve ruimtes!

Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per luxe touringcar
  • entree en beleving Floriworld
  • koffie met gebak

Rolstoelvriendelijk 
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl