Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Gezellige kerstmarkten

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

In overleg

Terugkomst

In overleg

Kerstshoppen in binnen- en buitenland

  • Kerstwinkeldagtochten
  • Kerstmarkten bezoeken
  • Boekbaar vanaf eind november
Altijd bijzonder populair zijn de Kerstmarkten aan het einde van het jaar in binnen- en buitenland. Dat is ook geen wonder. De straten zijn prachtig versierd en romantisch verlicht, de etalages zijn feestelijk ingericht en de geur van glühwein uit de kraampjes van de Kerstmarkt brengen u in een fantastische stemming. 

Binnenland
Populair in ons land zijn Maastricht met het Winterwonderland op het Vrijthof en Valkenburg met een Kerstmarkt in de grotten. Zoekt u het liever wat dichtbij, dan is Eindhoven Winterstad een goede optie.

Buitenland
Net over de grens in Duitsland zijn er ook talloze mogelijkheden. Van oudsher is Düsseldorf populair met de chique Königsallee. Ook Aken en Essen zijn makkelijk bereikbaar en daar kunnen we met de touringcar in het centrum komen. Een stukje verder rijden is Keulen, maar een Kerstmarkt aan de voet van de machtige Dom is natuurlijk een aparte ervaring. Wilt u geen risico lopen met het weer dan is het Centro in Oberhausen een goede keus, want dit overdekte winkelcentrum is een van de grootste van Europa. Ook bij onze zuiderburen in Antwerpen en Brussel is het nodige te beleven.

Deze dagtocht is inclusief
  • vervoer per luxe touringcar
  • bezoek Kerstmarkt

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl