Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Nostalgische kermis of Museum Dansant in Brabant

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

10.30 uur

Terugkomst

18.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 58,50
35 personen € 54,00
45 personen € 48,50

Historische gezelligheid

  • Soet en Vermaak
  • Kermis van Weleer
  • Boekbaar van oktober t/m maart
Aan de rand van het  Brabantse Hilvarenbeek staat het in Art Nouveau- en Tuschinskistijl gebouwde Museum Dansant. Het is een museum vol muziek. Als u naar binnen gaat waant u zich in het begin van 1900. In een sfeer die bepaald wordt door prachtige orgels, mahonie, kristal en spiegels beleeft u een middag die u niet snel zult vergeten. Tijdens de rondleiding maakt u een reis door de tijd en beleeft u de gezellige sfeer van weleer. U verbaast zich over het magistrale Mortier-orgel en doet een dansje op de klanken van een mechanisch robot-orkest.

Bij uw boeking kunt u aangeven of u kiest voor het uitgebreide programma bij de draaiorgels of dat u na de lunch een bezoekje wenst te brengen aan een nostalgische kermis anno 1950. Op dezelfde humoristische wijze gaat u terug in de tijd maar nu naar de tijd toen de kermis nog 3 dagen het feest van het jaar was met o.a. het rad van fortuin, cinemascoop, vlooientheater etc. Een Brusselse wafel uit de salon van Victor Consael, suikerspinnen en andere attracties geven u weer dat spannende gevoel dat u in uw jeugd had, wanneer de kermis in aantocht was. 

Deze dagtocht is inclusief
  • broodjeslunch met worstenbroodje
  • entree Soet en Vermaak
  • drankje, poffertjes en suikerspin bij Kermismuseum
  • drankje, wafel met slagroom bij Museum Dansant
  • toerrit Brabant
Rolstoelvriendelijk 
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl