Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Gooi- en Vechtstreek vanaf het water

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

10.30 uur

Terugkomst

16.30 uur

Prijs vanaf
25 personen € 72,50
35 personen € 62,00
45 personen € 56,50

Ontspannen boottocht

  • Prachtige buitenplaatsen en koetshuizen
  • Vaartocht van 2,5 uur
  • Rondrit Gooi- en Vechtstreek
Dat is nog eens leuk! Voor velen van u zal de Gooi- en Vechtstreek niet veel geheimen meer hebben. Wanneer u de omgeving echter vanaf het water bekijkt, zal er een heel nieuwe wereld voor u open gaan. U zult echt versteld staan hoe anders alles er uit ziet. In Maarssen gaat u aan boord van de River Cloud voor een onvergetelijke tocht op de romantische Vecht langs prachtige buitenplaatsen, koetshuizen en theekoepels.

Het instappunt in Maarssen is geheel nieuw gebouwd, zodat u hier nu gemakkelijk kunt inschepen. U vaart 2,5 uur vanuit Maarssen richting Nieuwersluis en aan boord ontvangt u een bootlunch. Ontdek de Gooi- en Vechtstreek vanaf het water!

Deze dagtocht is inclusief:
  • rondvaart van 2,5 uur op de Vecht 
  • aan boord 3 broodjeslunch met soep
  • rondrit Gooi- en Vechtstreek
Rolstoelvriendelijk 
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.

 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl