Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Hmmm, lekker pannenkoekenfeest!

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

10.30 uur

Terugkomst

16.30 uur

Prijs vanaf
25 personen € 51,50
35 personen € 42,50
45 personen € 36,50

Najaarstocht door Utrecht of Gelderland

  • Pannenkoeken eten
  • Prachtige rondrit
  • Boekbaar van mei t/m augustus
Tegenwoordig kun je ze overal vinden. Pfannkuchen in Duitsland, crêpes in Frankrijk en okonomiyaki in Japan, maar………. de Nederlandse pannenkoek blijft toch het allerlekkerste! Voordelig, feestelijk en lekker, wat wilt u nog meer? We weten een aantal uitstekende restaurants voor u, waarbij we graag met u overleggen naar welke regio uw voorkeur uit gaat. In Veenendaal is een prachtig nieuw en gezellig pannenkoekenrestaurant gestart, voorzien van alle moderne comfort. Bovendien is Veenendaal gunstig gelegen voor een mooie herfsttintentocht. Vanuit de Gelderse Vallei kunt u kiezen om de Veluwe te verkennen of de Utrechtse Heuvelrug. 

Een ander leuk adres: De Lage Vuursche. In 1840 telde dit plaatsje maar 190 inwoners en 15 huizen. Daarna werd het al snel door de adel ontdekt, die op de landgoederen fraaie kastelen bouwden. Het bekendste is Kasteel Drakensteyn, waar prinses Beatrix nog niet zo heel lang geleden haar intrek heeft genomen. Vanwege de prachtige ligging van Lage Vuursche en omgeving is het een pleisterplaats voor fietsers en wandelaars die hier graag een stop maken voor een natje en een droogje. In de restaurants is de plaatselijke specialiteit de pannenkoek. Alle reden dus om hier van te gaan smullen. Tenslotte is de Gooi- en Vechtstreek natuurlijk ook een prima keuze. Wanneer u met ons een tocht maakt door deze streek, zult u getroffen worden door de wonderlijke overgangen van bos, hei, heuvels, meren en vaarten. In de Gouden Eeuw en daarna vestigden veel welgestelde burgers uit Amsterdam zich in het Gooi. We hebben er de vele landgoederen aan te danken die her en der verspreid liggen. In overleg met u is het programma nog uit te breiden met een leuke stop bij bijvoorbeeld een tuincentrum of een kaasboerderij.

Deze dagtocht is inclusief:
  • welkomstdrankje
  • pannenkoek naar keuze
  • voorjaarstoer
Rolstoelvriendelijk 
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.

 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl