Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Kerst op een Kasteel

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

13.00 uur

Terugkomst

18.00 uur

Prijs

Op aanvraag

Kastelen openen hun deuren

  • Kerstsfeer in historische omgeving
  • Bezoek aan een kasteel
  • Data op aanvraag
Buiten branden houtvuren in korven en grote verlichte Kerstbomen versieren de voorplaats. Kerstmis is in aantocht en daarom opent Kasteel Middachten in De Steeg van 11 t/m 15 december haar deuren om iedereen te laten genieten van de echte Kerstsfeer op het kasteel. De bibliotheek, de grote zaal en de eetkamer zijn getooid met geurige Kerstversiering, schitterende Kerststukken en guirlandes versieren de diverse salons. In de bijgebouwen is een Kerstmarkt waar originele kerstcadeaus en decoraties te koop zijn. Dit uitstapje kan eventueel worden uitgebreid met een diner.

Van 13 t/m 15 december is het ook weer mogelijk de Kerstmarkt voor Kasteel Cannenburgh te bezoeken. Ook in Huis Doorn is van 12 t/m 15 december een aantrekkelijke Kerstfair. Alle kastelen zijn niet geschikt voor rolstoelen en rollators. Nog een leuke tip: net over de grens, vlakbij Kleef, staat Schloss Moyland met een bijzondere Kerstmarkt die in het teken staat van de kunstnijverheid. Erg leuk.

Deze dagtocht is inclusief
  • vervoer per luxe touringcar
  • entree kasteel
Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.

 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl