Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Kijken en luisteren in Bennekom

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

13.00 uur

Terugkomst

17.30 uur

Prijs vanaf
25 personen € 41,50
35 personen € 32,50
45 personen € 27,50

Bijzondere muziekinstrumenten

  • Bijzondere muziekinstrumenten
  • Toerrit Heuvelrug
  • Hele jaar boekbaar
Een middagje Kijk- en Luistermuseum in Bennekom is een welbesteed middagje. Kijken kunt u naar allerlei historische voorwerpen in oorspronkelijke decors. Zo is er een schoolklasje anno 1920 en een garen- en bandwinkeltje van rond 1868. Tevens treft u er een prachtige collectie van mechanische muziekinstrumenten aan zoals cilinder- en schijvenspeeldozen, bewegende en muziekmakende figuren, straatpiano's en pijporgels, waaronder een zeldzaam Bruderorgel uit 1860.

Onder de (café)speeldozen bevindt zich een zeldzaam Amabile Harmonium, een van de drie nog bestaande exemplaren ter wereld. Al deze muziekinstrumenten worden gedemonstreerd. Een prettige bijkomstigheid is dat u tijdens de rondleiding en demonstraties er relaxed bij kunt gaan zitten. In het museum krijgt u tevens koffie met gebak aangeboden. En dat is nog niet alles, want ook de aantrekkelijke route door het bosrijke gebied van de Heuvelrug die de chauffeur voor u in petto heeft zal zeker boeien. 

Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per luxe touringcar
  • entree Kijk- en Luistermuseum
  • koffie met gebak
  • toerrit Heuvelrug

Rolstoelvriendelijk 
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl