Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Lente in de Bollenstreek

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

10.00 uur

Terugkomst

16.30 uur

Prijs vanaf
25 personen € 47,50
35 personen € 39,50
45 personen € 34,00

Sprookjes bloemenlandschap

  • Sprookjeslandschap
  • Bollentoer
  • Boekbaar van half april t/m half mei
Het lijkt wel een sprookjeslandschap, wanneer de bloemenvelden in de Hollandse kuststrook bloeien. De prachtige kleuren geven het voorjaar een extra feestelijk tintje en zijn een genot om te zien. Kris kras zal uw chauffeur met de touringcar het bollengebied doorkruisen waardoor u zo veel van al dit moois krijgt te zien.

Voor de lunch landen we aan in Noordwijkerhout waar we in Pannenkoekenboerderij Langs Berg en Dal een overheerlijke pannenkoek voorafgegaan door soep gebruiken. Liever een lunch in de vorm van een koffietafel? Geen probleem, dan maken we een stop in Sassenheim. Als u naar de “bollen” geweest bent is het haast ondenkbaar dat u zonder tulpen thuis komt. Het bosje dat u voor het naar huis gaan krijgt aangeboden zal zeker welkom zijn.

Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per luxe touringcar
  • soep en pannenkoek (of koffietafel)
  • bosje tulpen
  • bollentoer
  • rolstoelvriendelijk
Rolstoelvriendelijk 
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.

 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl