Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Molencruise in het Groene Hart

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

10.30 uur

Terugkomst

18.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 72,50
35 personen € 62,50
45 personen € 57,50

Rondvaart over de Zuid-Hollandse plassen

  • Lunch tijdens rondvaart
  • Rondrit door Groene Hart
  • Hele jaar boekbaar
Het prachtige Groene Hart van Nederland is een geliefde bestemming. Het landschap en de plassen die her en der in het gebied verspreid liggen zijn uitermate geschikt voor het maken van een aantrekkelijke toertocht c.q. boottocht. Aan boord van een geriefelijke salonboot zult u Holland op z’n mooist gaan ervaren. Niet zonder reden werd deze cruise door de passagiers bekroond als één van de mooiste tochten door Nederland. En wat een afwisseling wacht u! Pittoreske dorpjes en molens langs de oever vormen het afwisselende landschappelijke décor dat aan u voorbijtrekt.

U vaart op de Kagerplassen en  langs het Kaageiland en zo’n 14 gerestaureerde molens. De kapitein zal u uitgebreid informeren over datgene wat aan u voorbijtrekt. Heerlijk gezeten achter de panoramaruiten kunt u en passant genieten van de koffietafel die wordt geserveerd. Meerprijs voor een eenvoudig 3-gangen diner bedraagt slechts € 2,-- pp. Er is ook een lunch mogelijk in de vorm van onbeperkt pannenkoeken eten, de prijs wordt dan € 4,-- pp lager. En … treft u mooi zonnig weer dan is het op het bovendek heerlijk toeven.

Deze dagtocht is inclusief:
  • 3 uur durende boottocht
  • broodjeslunch met soep en kroket aan boord
  • toertocht door Groene Hart

Rolstoelvriendelijk 
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.

 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl