Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Nou breekt me klomp

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

10.30 uur

Terugkomst

16.30 uur

Prijs vanaf
25 personen € 59,50
35 personen € 49,50
45 personen € 45,00

Bezoek aan ambachtelijke klompenmakerij!

  • Demonstratie klompen maken
  • Heerlijke koffietafel met kroket
  • Boekbaar september t/m februari
In vroeger tijden was in ons land het dragen van klompen de gewoonste zaak van de wereld. Héél praktisch in ons vaak natte en drassige land, was dit voor velen het schoeisel bij uitstek. Ook nu nog worden bij vele werkzaamheden buitenshuis klompen gedragen. Als we deze dag een bezoek brengen aan klompenmakerij Den Dekker in Dussen zult u tijdens een demonstratie kunnen zien hoe men op oud-ambachtelijke wijze klompen maakt.

Alles is gelijkvloers, er is een invalidentoilet en in de demonstratieruimte zijn zitplaatsen voor iedereen. Tegen een meerprijs van € 1,25 pp is het mogelijk het programma uit te breiden met een gids die met de touringcar mee rijdt voor een rondrit door het Land van Heusden en Altena. Nog een tip: In december heeft de klompenmaker een leuk arrangement waarbij u een kerststukje kunt maken in een klomp en wat u vervolgens mee naar huis mag nemen. 

Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per luxe touringcar
  • koffietafel met kroket
  • demo klompen maken
  • koffie met gebak
Rolstoelvriendelijk
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen. 
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl