Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Ontdekkingstocht Biesbosch

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

10.30 uur

Terugkomst

16.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 59,50
35 personen € 49,50
45 personen € 43,50

Met een salonboot door de Biesbosch

  • Rondvaart door natuurgebied
  • Ontmoeting met bijzondere vogelsoorten
  • Hele jaar boekbaar
Brabant staat bekend om zijn karakteristieke wisselende landschap van bos en hei. Maar niet alleen bos en hei treffen we er aan. Ook het unieke natuurreservaat de Biesbosch is Brabant. Eens was de Biesbosch een welvarende polder met bouw- en weilanden. De St. Elisabethvloed van 1421 echter verzwolg het land en veranderde de polder in een grote binnenzee. Eb en vloed zorgden ervoor dat de Biesbosch werd zoals hij nu is. Sinds door het Deltaplan de invloed der getijden verdwenen is, is het een waar eldorado voor vele vogelsoorten.

De twee uur durende ontdekkingsreis die we 's middags met een salonboot maken door een gigantische doolhof van brede en smalle kreken staat borg voor een avontuurlijke belevenis. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten, want de Brabantse koffietafel die aan boord voor u klaar staat zal zeker smaken.

Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per luxe touringcar
  • boottocht van 2 uur
  • koffietafel aan boord met kroket
  • toertocht

Rolstoelvriendelijk 
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl