Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Op stap naar het koninkrijkje Oldenkott

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

08.30 uur

Terugkomst

18.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 63,50
35 personen € 53,50
45 personen € 47,50

Rondrit door Tukkerland

  • Rondrit
  • 3-gangen streekdiner
  • Hele jaar boekbaar
Oldenkott is een vlek op de landkaart en ligt aan de Nederlands/Duitse grens in Twente. Het is er nu oh zo stil, maar dat was niet altijd zo. Tot ver in de 19e eeuw was het gehucht een commercieel centrum. Centraal punt was de herberg Gastro Oldenkott. Het zat er vol met kerels van allerlei pluimage zoals smokkelaars, commiezen en zelfs een koerier van de bisschop van Münster. Over die tijd zijn leuke verhalen te vertellen en dat zal onze gids dan ook zeker doen, tijdens de rondrit door het Hertogdom van Gelre en het Bisdom van Münster.

We zijn in Tukkerland dus tussen de middag is er een formidabel streekdiner met vooraf heldere, vers getrokken “Rindfleischsuppe”. Als hoofdgerecht Schwiebelfleisch (zacht gegaard rundvlees met fijn gesnipperde milde uitjes) en als nagerecht “Herrencreme” een echt gerecht uit de grensstreek met zelf gemaakt vanille pudding, rum, slagroom en geraspte chocolade. Loop het water u ook al in de mond?

Deze dagtocht is inclusief:
  • koffie en gebak
  • rondrit met de Koning van Oldenkott
  • 3-gangen streekdiner
Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl