Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Paling roken in Volendam

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

09.00 uur

Terugkomst

17.30 uur

Prijs vanaf
25 personen € 56,50
35 personen € 48,50
45 personen € 43,50

Op bezoek bij Smit Bokkum

  • Bezoek aan Volendam
  • Rondvaart Amsterdam
  • Boekbaar in voorjaar en zomer
In 1924 reed de eerste autobus met de naam “Van Leeuwen” door ons land. Willem van Leeuwen (de opa van Jan) startte met een lijndienst in de Bommelerwaard.  Inmiddels zijn we een eeuw verder en is de familie nog steeds actief in de touringcarwereld. Dit heuglijke feit willen we niet stilletjes voorbij laten gaan en daarom hebben we in de maanden maart, juli en augustus een feestelijk uitstapje gepland tegen een aantrekkelijk prijsje. We gaan naar Volendam dat ook al zo’n rijke historie heeft. Zeg je Volendam, dan zeg je paling! We gaan daarom een kijkje nemen bij de bekendste palingroker van het dorp: Smit Bokkum. U krijgt een rondleiding door de rokerij en natuurlijk gaat u ook een stukje paling proeven. Na afloop is er voor alle deelnemers een lekkere kadet met huisgerookte paling of met garnalen.

’s Middags maakt u Nederlands bekendste attractie mee: een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Vanaf het water kunt u de imposante grachtenpanden uit de VOC schitterend zien. Ook leuk: op alle woensdagen in juli en augustus kunt u in Edam een kijkje nemen op de wereldberoemde kaasmarkt. We vertrekken dan een uurtje eerder.

Deze dagtocht is inclusief:
  • kadet met paling of garnalen
  • drankje
  • rondvaart Amsterdamse grachten 

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl