Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Per stroomtram door West-Friesland

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

08.30 uur

Terugkomst

18.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 65,00
35 personen € 55,00
45 personen € 49,50

Op reis in een stroomtrein

  • Rit met de Museum Stroomtram
  • Toertocht door Noord-Holland
  • Hele jaar boekbaar
Als je binnenkomt in het stoomtramstation in Hoorn, heb je helemaal niet het idee dat je een museum binnengaat. Er is namelijk geen gebouw met suppoosten, vitrines met voorwerpen en zacht fluisterende bezoekers, maar wel een werkplaats waar je het geluid van klinkhamers en slijptollen kunt horen. U gaat de spannendste tijdreis in echte houten rijtuigen getrokken door 'Bello' of een van de andere glimmend gepoetste en met echte kolen gestookte stoomlocomotieven maken. En u zult als bezoeker aan den lijve ervaren hoe het voelt om in die museumstukken door het prachtige Westfriese landschap de 20 kilometer tussen Hoorn en Medemblik af te leggen.

Tijdens de rit komt de tram langs fraai gerestaureerde stationsgebouwen, waar de wachtkamer en het kantoor van de stationschef geheel in de oude staat zijn teruggebracht. In de tram rijden goederenwagens mee met historische, bolle emaille reclameborden. U waant zich ver terug in de vorige eeuw. Een belevenis die u zeker moet meemaken. Een toertocht door het afwisselende Noord-Hollandse landschap van boven het IJ completeert dit aantrekkelijke arrangement. Dit arrangement is niet mogelijk op maandag. 

Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per luxe touringcar
  • koffie met gebak
  • koffietafel met soep
  • rit met Museum Stroomtram
  • toertocht Noord-Holland

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.

 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl