Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Pittoresk Giethoorn

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

08.30 uur

Terugkomst

18.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 68,50
35 personen € 57,50
45 personen € 50,50

Het Venetië van het Noorden

  • Rondvaart door Giethoorn
  • Rondrit door kop van Overijssel
  • Hele jaar boekbaar
Van alle plaatsen in de Kop van Overijssel is Giethoorn wel het meest bekend. Dat is niet zo verwonderlijk, want waar in Nederland vindt men een dorp waar al het verkeer per boot, fiets of te voet plaatsvindt. De paden langs de vaarten en sloten van dit waterdorp worden met elkaar verbonden door tientallen karakteristieke bruggetjes. De schilderachtige boerderijen met de kameelruggen van riet vindt u alleen in Giethoorn. Een bezoek aan Giethoorn is niet compleet zonder een boottocht gemaakt te hebben. Immers vanaf het water gezien is dit “Venetië van het Noorden” op zijn mooist.

Na de lunch zullen we ons dan ook aan boord van een rondvaartboot begeven. Comfortabel gezeten zal het “sprookjesdorp” Giethoorn aan u voorbijglijden. Tijdens de vaartocht zal de schipper honderduit vertellen over zijn merkwaardige dorp. Al varend zult u genieten van de schitterende natuur en van de unieke cultuur die Giethoorn heeft gemaakt tot wat het nu is. Op weg naar Giethoorn zullen we met de touringcar de eeuwig groene Veluwe doorkruisen. Een toertocht door “De Kop” completeert dit arrangement. Wilt u eens iets anders? Overweeg dan voor de lunch eens pannenkoeken smulfestijn.

Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per luxe touringcar
  • koffie met gebak
  • Overijsselse koffietafel met kroket
  • rondvaart
  • toertocht kop van Overijssel

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.

 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl