Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Plezier en gezelligheid met kerst in Brabant

Array
Vragen... wij bellen u

Veilig online betalen via uw eigen bank Veilig online betalen via uw eigen bank

Vertrekdatum
Opstaplocatie
Vertrek

zie opstapschema

Terugkomst

tussen 20.30 - 21.30 uur

Prijs

€ 99,00

Historische gezelligheid op 2e kerstdag

  • Dinsdag 26 december 2023, 2e kerstdag
  • Kermis van Weleer
  • Kerstdagtocht, compleet verzorgd
Heeft u op 2e Kerstdag zin in een gezellig en feestelijk dagje uit? Dan is dit iets voor u! Aan de rand van het  Brabantse Hilvarenbeek staat het in Art Nouveau- en Tuschinskistijl gebouwde Museum Dansant. Het is een museum vol muziek. Als u naar binnen gaat waant u zich in het begin van 1900, in een sfeer die bepaald wordt door prachtige orgels, mahonie, kristal en spiegels. Alles is in Kerstsfeer en u wordt ontvangen met glühwein of een alcoholvrije cocktail. Onder het genot van een kopje koffie en een Brusselse wafel met slagroom is er vervolgens een korte presentatie over het danspaleis, waarbij u een reis maakt door de tijd. Vervolgens kunt u binnen de vijf mooiste kerststallen van de Kempen in miniatuur nagebouwd gaan bekijken. Dat is nog niet alles, want na de lunch neemt u een kijkje in het bijbehorende kermismuseum. Onder het genot van poffertjes, een advocaatje en een wijntje is er een humoristische verloting. Gaat u naar huis met de superknuffel of een van de andere kerstprijzen? Als klap op de vuurpijl sluiten we de dag af met een heerlijk 5-gangen kersdiner bij Rest. Het Witte Huis in Zeeland

Deze dagtocht is inclusief
  • vervoer per luxe touringcar
  • koffie met wafel
  • lunch 
  • compleet verwenprogramma
  • 5-gangen diner
Rolstoelvriendelijk 
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.

Opstapschema
Eemland Reizen maakt gebruik van diverse opstaplocaties. Selecteer uw mogelijke vertrekdatum en bekijk welke opstaplocaties op deze dagtocht van toepassing zijn. 

Meer informatie
Na de online IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, welke tevens uw instapbewijs is voor uw reis. U wordt 10 dagen voor vertrek gebeld over de definitieve vertrektijd.

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om deze tour te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. Wilt u meer weten, over deze dagtocht, bel ons dan gerust.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl