Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Snert en stamppot festival

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

10.30 uur

Terugkomst

16.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 39,50
35 personen € 32,50
45 personen € 29,50

Toeren naar keuze door Nederland

  • Natuurschoon in Nederland
  • Winterse versnaperingen
  • Boekbaar v.a. half oktober t/m 5 december en januari en februari
Ga gezellig mee met dit aantrekkelijk geprijsd uitje! Al vanaf € 29.50 per persoon kunt u met ons op stap naar keuze naar de Utrechtse Heuvelrug, de Kop van Noord-Holland, de Noordoostpolder of de Veluwe. Lekker warm gezeten in de touringcar maakt u een mooi toertje langs prachtig natuurschoon en interessante bezienswaardigheden. Als lunch heeft u de keuze uit snert met uitgebreid garnituur of drie soorten stamppot (een keuze per groep).

Tegen een kleine meerprijs is uitbreiding met bijvoorbeeld een bingo of rondrit met gids mogelijk. Dat wordt smullen geblazen en is een heerlijke onderbreking voor uw mensen in de donkere maanden.

Deze dagtocht is inclusief:
  • snert of stamppot
  • toeristische toer per touringcar
Rolstoelvriendelijk
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl