Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Snoepen bij Robert, Heel Holland Bakt

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

08.30 uur

Terugkomst

18.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 58,50
35 personen € 49,00
45 personen € 44,00

Het Brabantse leven

  • Kijken en proeven in de keuken
  • Struinen langs oude ambachten
  • Hele jaar boekbaar
Wist u dat de bekendste bakker van Nederland ook een gastvrije bakker is? ’s Morgens brengen we een bezoekje aan de winkel van Robèrt van Beckhoven. Hij is het goedlachse jurylid van het TV programma Heel Holland Bakt. Desembrood, slagroomgebakjes, hazelnootbonbons: alle zoete kunstwerkjes zijn verkrijgbaar. Via een 45 meter lange glazen gang krijgt u een kijkje in de bakkerij. Als we geluk hebben, is Robèrt zelf ook aanwezig en wie weet ontrafelt u wel een van zijn keukengeheimen…..

’s Middags kunt u gezellig rondstruinen in de boerderij van de familie van der Heijden. Ongelooflijk wat u hier allemaal tegen komt. Jo zal zelf vertellen over zijn “spullekes” zoals het winkeltje, de klas, oude ambachten als sigaren- en mandenmaker en de religieuze kamer waar u alles over het Rijke Roomsche leven terug vindt. Es ge Brabants kunt is dè wel hendig, maar ook zonder die taalkennis zult u genieten van alle onverwachte dingen die u ziet.
 
Deze dagtocht is inclusief
  • koffie met gebak van Robèrt
  • toer Hart van Brabant
  • koffietafel met soep
  • entree Museum Brabants Leven

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.

 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl