Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Tientjestour Kerst

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

18.30

Terugkomst

20.30

Prijs vanaf
35 personen € 10,00

Korte rondrit in kerstsfeer

  • Rijdend de kerstsfeer ervaren
  • Genieten van de kerstsfeer
  • Boekbaar in december
Dit uitstapje is speciaal voor bewoners van verzorgingshuizen. Soms is een lang uitstapje een te grote opgave voor hen. Aan de andere kant is er nog wel de behoefte om de dagen voor Kerst toch nog wat sfeer te proeven. We maken daarom een leuke rondrit door de direct omgeving. Lekker hoog gezeten in de comfortabele touringcar even genieten van bekende locaties die baden in een zee van Kerstverlichting en de prachtig versierde Kerstetalages.

Deze dagtocht is inclusief:
  • rondrit in uw omgeving
  • mogelijk vanaf 35 personen 
Rolstoelvriendelijk 
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl