Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Twente en de grensstreek

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

08.30 uur

Terugkomst

17.45 uur

Prijs vanaf
25 personen € 59,50
35 personen € 49,50
45 personen € 43,50

Fraai coulissenlandschap

  • Dorpjes verscholen in het prachtige groen
  • Bezoek aan toeristenstadje Bad Bentheim
  • Hele jaar boekbaar
Een lieflijk land, waar folklore en legendes een belangrijke plaats innemen, zo kunnen we Twente het beste omschrijven. Als u in dit aantrekkelijke stukje Overijssel aankomt is het of u in één groot natuurpark bent aangeland. Het fraaie coulissenlandschap met licht glooiende essen en oude stuwwallen is elk seizoen de moeite waard. Steden, stadjes en dorpen liggen in het groen verscholen. Typische Twentse boerderijen, havezaten, ridderhofsteden en watermolens doen de romantiek uit vroegere tijden voortleven. Bekoorlijke beekjes als Regge en Dinkel meanderen dromerig door het heuvelachtige landschap. De gids die ons in de touringcar begeleidt, zal u met al deze facetten kennis laten maken.
 
We pauzeren net over de grens in het gezellige toeristenplaatsje Bad Bentheim waar vanaf de top van de heuvel de beroemde burcht op u neerkijkt. Liever iets anders dan een pauze in Bad Bentheim? Bezoek dan met ons de synagoge in Enschede, die wonder boven wonder de 2e Wereldoorlog ongeschonden heeft overleefd. Ontdek waarom je zo vaak het getal twaalf in de synagoge ziet en leeuwen en slagen. Waarom heeft de ene kandelaar zeven armen en de andere negen? U gaat het ontdekken wanneer u de synagoge bezoekt.
 
Deze dagtocht is inclusief
  • koffie met gebak
  • Twentse koffietafel met soep
  • rondrit Twente met gids
  • pauze Bad Bentheim
Een bezoek aan de synagoge kost € 6,00 per persoon.

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl