Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Veluwemeer en Fantasietuin

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

09.00 uur

Terugkomst

17.30 uur

Prijs vanaf
25 personen € 62,50
35 personen € 52,50
45 personen € 47,50

Bezoek tropische tuin en varen op Veluwemeer

  • Bezoek aan tropische tuin
  • Varen over het Veluwemeer
  • Boekbaar in lente en zomer
Dit is weer zo’n heerlijk afwisselend dagje waar u zo fijn kunt genieten van het voorjaar. Het ochtendgedeelte hebben wij voor u gereserveerd bij de fantasietuin in Oldebroek. De familie van de Put heeft meer dan 25 jaar gebouwd aan een heel bijzondere tropische tuin met water- en rotspartijen, beekjes en bloemen in de mooiste kleuren. De tropische vogels en vissen ontbreken niet. Vanaf het overdekte terras heeft u een prachtig overzicht.

In Elburg stapt u aan boord van een luxe salonboot voor een heerlijke tocht over het Veluwemeer. Tijdens de vaartocht zal de kapitein u uitgebreid informeren over het ontstaan van dit meer, de polders en de vele andere bezienswaardigheden. De inwendige mens wordt natuurlijk niet vergeten, want terwijl u heerlijk gezeten achter de grote panoramaruiten van de salon geniet van de gezellige drukte op het water, wordt u getrakteerd op een heerlijke koffietafel. Bij een cruise hoort natuurlijk ook wat passagieren aan de wal. Na het varen heeft u hier mooi de gelegenheid voor in het gezellige stadje Elburg. Is uw gezelschap niet meer zo mobiel? Geen probleem, dan maakt u met u de touringcar een schitterde natuurtocht over de Veluwe.


Deze dagtocht is inclusief:
  • koffie en gebak
  • bezoek fantasietuin
  • boottocht Veluwemeer
  • koffietafel aan boord

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl