Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Zuid-Limburgs en Neerlands hoogste top

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

08.00 uur

Terugkomst

21.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 95,00
35 personen € 80,50
45 personen € 71,50

Ontdek Klein Zwitserland

  • Rondrit Klein Zwitserland
  • Bezoek drielandenpunt Vaals
  • Hele jaar boekbaar
Wie in het zuiden van Limburg komt, zal direct getroffen worden door het exotisch uiterlijk van het landschap. Door de vele opvallende verschillen met de rest van Nederland voelt men er zich al min of meer in het buitenland. De spraak klinkt anders, de bewoners zijn anders van aard en hetzelfde geldt voor de natuur, de huizen en de landerijen. Al toerend over heuvels en door dalen, met steeds weer verrassende vergezichten, waant u zich ver over onze grenzen. Niet zonder reden kreeg het dan ook de bijnaam “Klein Zwitserland".
 
Tijdens een uitgekiende route door het aantrekkelijke mergelland komen de allermooiste plekjes aan bod. We gaan ook naar het topje van Nederland, de Vaalserberg. Hier is ook het drielandenpunt, waar sinds kort een nieuwe spectaculaire uitkijktoren staat. Vervolgens bezoeken we Valkenburg. Ondanks de vele veranderingen die dit stadje de laatste eeuw heeft ondergaan is en blijft het een gezellig plaatsje waar de tijd zal omvliegen. Informeer ook eens naar de mogelijkheden om het programma uit te breiden met bijvoorbeeld een rondvaart in Maastricht, een rit met de historische stoomtrein “het miljoenenlijntje” etc.
 
Deze dagtocht is inclusief:
  • koffie met vlaai
  • koffietafel met kroket
  • rondrit Klein Zwitserland
  • vrije pauze in Valkenburg
  • 3-gangen diner
 
Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl