Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

De toekan ontvangt u!

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

10.30 uur

Terugkomst

16.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 47,50
35 personen € 39,50
45 personen € 36,50

Herfstrit en heerlijke lunch!

  • Lunch bij de Cantharel in Apeldoorn
  • Herfstkleurentoer over de Veluwe
  • Boekbaar september t/m februari
Nederlands bekendste horecafamilie is zonder twijfel de familie Van der Valk. In de loop der jaren is een heel imperium opgebouwd. Populair bij jong en oud en onder alle lagen van de bevolking. De reden voor het succes? Uitstekende kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Gewoon waar voor je geld! Bij De Cantharel in Apeldoorn staat een lunchbuffet voor u klaar, wat u niet snel zult vergeten. Een kleine greep: soep van de dag, salades met verschillende soorten vis, diverse warme gerechten en als klapstuk een dessertbuffet. In overleg zijn ook andere Van der Valk locaties mogelijk, dit kan wel gevolgen voor de prijs hebben.

Deze dagtocht is inclusief:
  • smullen van lunchbuffet
  • herfstkleurentoer Veluwe
  • rolstoelvriendelijk

Rolstoelvriendelijk
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.

 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl