Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

3 dagen Texel

Array
Vragen... wij bellen u

Veilig online betalen via uw eigen bank Veilig online betalen via uw eigen bank

Opstaplocatie
Vertrek

Zie opstapschema

Terugkomst

Tussen 20.00 en 21.00 uur

Prijs

€ 259,50

Voorjaar op de wadden

  • Vertrek 25 maart & 27 maart 2019
  • Zeehonden, strandjutten en veel meer...
  • Meerdaagse reis, compleet verzorgd
Al jaren is Texel een van onze populairste dagtochtbestemmingen. Bij aanvang van de terugreis krijgen we bijna altijd te horen: “wat jammer dat we nu al naar huis gaan, ik had hier nog vééél langer willen blijven!” Voor al die mensen hebben we nu een leuk voorstel. Een 3-daagse mini-trip naar Texel!  Heerlijk kunt u nu in alle rust genieten van dit prachtige eiland. Op de eerste dag maakt u met een plaatselijke bewoner een rondrit op het eiland, zodat u gelijk al helemaal wegwijs bent. De touringcar blijft gedurende de hele reis bij u en brengt u naar alle bezienswaardigheden zoals het Juttersmuseum met spannende verhalen en bijzondere verrassingen, zeehonden kijken in Ecomare of een boottochtje maken vanuit Oudeschild op de Waddenzee. Maar u kunt natuurlijk ook op eigen houtje het eiland ontdekken en een fiets huren voor een mooie tocht of een fijne strandwandeling maken. Wat u ook doet, u zult versteld staan van de rust, de ruimte en de overweldigende natuur. Het gezang van de terugkerende trekvogels en het nieuw leven van de dartelende lammetjes zullen u dat heerlijke voorjaarsgevoel geven. Twijfel niet en ga mee met deze heerlijke reis.

Accomodatie
U verblijft in het sfeervolle Hotel De Pelikaan in de Koog. Het hotel is gelegen aan de rand van een prachtig dennenbos in het Nationaal Park Duinen. U kunt hier genieten van alles wat Texel zo’n fijn vakantie-eiland maakt. De fraaie kamers zijn voorzien van alle comfort zoals toilet, tv en een inloop douche. De kamers zijn bereikbaar per lift. De keuken geniet een wijdverbreide reputatie.

Toeslag 1-persoonskamer
Voor het gebruik van een 1-persoonskamer wordt een toeslag doorberekend à € 40,00 per persoon.

Meerdaagse reis verzorgd met
  • verblijf op basis van half-pension met ’s morgens ontbijtbuffet en ’s avonds 3-gangen diner
  • op de heenreis koffie met gebak
  • overtocht Den Helder – Texel v.v.
  • rondrit met gids op het eiland
  • vervoer naar de verschillende bezienswaardigheden
  • op de terugreis een 3-gangen afscheidsdiner


Opstapschema
Eemland Reizen maakt gebruik van diverse opstaplocaties. Selecteer uw mogelijke vertrekdatum en bekijk welke opstaplocaties op deze dagtocht van toepassing zijn. 

Meer informatie
Na de online IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, welke tevens uw instapbewijs is voor uw reis. U wordt 10 dagen voor vertrek gebeld over de definitieve vertrektijd.

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om deze tour te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. Wilt u meer weten, over deze dagtocht, bel ons dan gerust.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl