Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Kerstmarkt in de Orchideëenhoeve

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

13.00 uur

Terugkomst

18.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 47,50
35 personen € 39,50
45 personen € 35,00

Feëerieke kerstsfeer

  • Kerstmarkt in bijzondere omgeving
  • Bloemenpracht in kerstsfeer
  • Boekbaar van 1 t/m 23 december
Slenteren langs feestelijke kraampjes met allerlei artikelen. En passant toekijken hoe hobbyisten, ambachtslieden en kunstenaars hun creaties vervaardigen. Ziedaar een summiere opsomming van hetgeen u bij de Kerstmarkt in de Orchideeënhoeve te wachten staat. Maar ook de showtuinen zijn niet te versmaden. Tot aan de nok toe en overal staan en kruipen de meest exotische planten in een schitterende omgeving.  

Nieuw is de zwevende bloementuin, een wonderbaarlijke bloemenbeleving naar Japans voorbeeld. Dit arrangement kan worden uitgebreid met een diner in Kerstsfeer in de Orchideeënhoeve of op een andere locatie. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Deze dagtocht is inclusief:
  • koffie met gebak
  • bezoek kerstmarkt
  • entree Orchideeënhoeve
Rolstoelvriendelijk
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl